Pozvánka na dovolenou se psy - Vimperk 2012

10.03.2012 20:47

Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce...

  • Termín : od soboty 11.8. do soboty 18.8.
  • Místo konání : Hajná Hora – Vimperk
  • Web : hajnahora.webnode.cz/
  • Reservace : Nutná již teď! Buď přímo u majitele pana P.Horala (hajnahora@centrum.cz) nebo u mne na bily.milacek@seznam.cz nebo na tel. +420 605917744 (Vaši reservaci postoupím panu Horalovi, který Vás bude kontaktovat).
  • Také týdenní termín je možné podle jednotlivých zájemců upravit - zkrátit nebo prodloužit.
  • Jelikož jsem na Hájné Hoře byla již několikrát, mohu doporučit i pro rodiny s malými dětmi. Součástí každé chatky je WC a malé umyvadlo se studenou a teplou vodou, zásuvka, deky, polštáře a ložní prádlo. Areál je uzavřený, travnatý s hřištěm, pískovištěm a bazénem. Bázén je napájen vodou z potoka, takže pokud není teplé počasí voda je studená
    Společná jídelna s možností plné penze, polopenze, nebo snídaní, společné sprchy s teplou vodou.
    Majitel i personál je velmi vstřícný. Šumavská příroda je bez konkurenční, areál se nachází přímo v lese. Je zde velká možnost výletů, které jsem v loňském roce společně i jednotlivě pořádali. Je to dovolená neorganizovaná a je na každém podle jeho vkusu a možností jestli se zapojí do společných akcí, nebo bude dovolenou trávit po svém. Psi mají zde neomezenou možnost pohybu, mají přístup do chatek. Je samozřejmě na každém, aby usoudil, jestli se jeho pes může pohybovat v areálu "na volno", aby nedocházelo k šarvátkám mezi psy a nebo neobtěžoval další ubytované hosty.
    Z loňské dovolené máme spousty krásných fotek a Ti, kteří ještě na Hájné Hoře nebyli a rádi by si udělali přesnější představu se mohou podívat na www.saarloos.rajce.idnes.cz ...
  • Pokud navštívíte web H.H., dočtete se zde, že areál se prodává. Tuto sezónu provozuje areál stále pan Horal. Je Nám moc líto, že se areál prodává, a to je další důvod proč na dovolenou právě letos. Nevíme, jaký bude mít přístup k Našim miláčkům nový majitel.

 

  • S dotazy se obracejte na mne nebo na pana Horala! Doufám, že se Nás ve Vimperku sejde co nejvíce a strávíme zde krásnou dovolenou.